Illanvietto Porvoon saaristossa

Upean saariston syleilyssä illanvietto ei voisi sujua paremmin

Etsitkö tunnelmallista illanviettopaikkaa omalla rauhalla ja komeilla maisemilla? Siinä tapauksessa kannattaa ottaa nokka kohti Porvoon saaristossa sijaitsevaa Seikkailulaaksoa. Illanviettoihin meillä on tarjolla useita vaihtoehtoja niin isoille kuin pienemmillekin ryhmille. Keittiömestari tiimeineen loihtii tarjolle herkullisen illallisen ja catering-henkilökunta huolehtii vieraiden viihtymisestä.

Seikkailulaaksoon pääsee helposti. Matkaa kertyy esimerkiksi Helsingistä vain reilu puoli tuntia. Kulkea voi maa- tai meriteitse, kun me järjestämme kuljetuksen ryhmällesi. Kysy lisää!

Saunaosasto

Illanviettoon tuo luksusta saunaosastomme, jossa on yhteinen oleskelutila, iso sisäuima-allas sekä ulkoporeallas, johon voi pulahtaa säällä kuin säällä.

Ohjelmaa iltaan

Tähtihetkiä illanviettoonne tarjoaa elävä ohjelma! Halutessanne järjestämme esim. taikashown, show-baarin tai elävää musiikkia. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. saaren ”oma” taikuri Simo Aalto, Showbartenders ja Magnum Live.

Illanvietoista yritystilaisuuksiin ja juhliin

Illanviettojen lisäksi tilamme soveltuvat erinomaisesti yritystilaisuuksiin ja erilaisiin juhliin kuten häiden, syntymäpäivien sekä perhejuhlien järjestämiseen. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä unohtumaton tapahtuma! Porvoon saaristo ottaa teidät avosylin vastaan – tervetuloa!