SAUNA PORVOON SAARISTOSSA

Rentoudu saunatiloissamme keskellä kauneimpia maisemia

Porvoon saaristossa sijaitsevan Seikkailulaakson tilavan saunan voi varata vaikka juhlien tai virkistyspäivien yhteyteen. Saunaosastoon kuuluu yhteinen oleskelutila, iso sisäuima-allas sekä ulkoporeallas. Miehille ja naisille on omat puku- ja pesuhuoneet sekä saunatilat.

Miltäpä kuulostaisi, jos varaisitte ryhmänne kanssa hauskan ohjelman ohjelmapalveluistamme esimerkiksi talvisten touhujen merkeissä, jonka jälkeen nauttisitte maittavat saaristoeväät ja illan hämärtyessä rentoutuisitte saunan lämmössä? Kaiken kruunaisi pulahtaminen porepaljuun, josta voi tähyillä saariston rauhassa lepäävää luontoa. Toki päivän voi aloittaa aamusaunallakin! Ota yhteyttä, niin räätälöidään ryhmällenne sopiva, puuhakas päivä.

HELPPO TULLA, HELPPO VIIHTYÄ

Seikkailulaaksoon on helppo saapua. Perheyrityksemme sijaitsee vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, ja ilmaista parkkitilaa riittää isoillekin ryhmille. Juhlien, kokousten ja saunan lisäksi meillä on monia tapoja viihtyä aina vauhdikkaista aktiviteeteistä rauhallisempiin harrastuksiin. Lue lisää – nähdään Porvoon saaristossa!