Kokouspalvelut saaristossa Helsingin kupeessa

Saaristokeskus Seikkailulaakso tarjoaa kattavat kokouspalvelut Helsingin lähellä, Porvoon kauniissa saaristomaisemissa. Kokouspakettimme on paketoitu muotoon, jossa on huomioitu tilojen viihtyisyys, varustelu, erilaiset ryhmäkoot ja tietysti kokoustarjoilut. Kauttamme on mahdollista tilata myös ammattitaitoiset luennoitsijat eri aihealueisiin. Ja jotta kokoustaminen ei puuduta liikaa, voimme liittää päivän oheen luontevasti esim. taukojumppaa tai pientä aktiviteettia raikkaassa ulkoilmassa. Kysy lisää! Meille pääsee nopeasti pääkaupunkiseudulta, Helsingistä hurauttaa jopa puolessa tunnissa. Järjestämme asiakkaillemme myös edestakaisen kuljetuksen.

Kokouspaketit alk. 42 € / hlö (alv 0%)

Olipa kyseessä sitten kokouspäivä, virkistyspäivä, TyHy-päivä, tunnelmalliset juhlat, illanvietto tai vauhdikkaammat ohjelmapalvelut, meiltä saat sujuvasti tarvitsemasi tilat ja palvelut! Kokoustiloistamme aukeaa kaunis näkymä merelle. Paikallisena perheyrityksenä olemme palvelleet asiakkaita jo noin 20 vuoden ajan kesät ja talvet, sen ansiosta pystymme tarjoamaan kokoustilat ja kokouspaikat palveluineen sujuvasti vankan kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja osaamisella. Tutustu alla oleviin kokouspaketteihimme!

Kokoustilat ja varustelu

Kaikki kokoustilamme sijaitsevat päärakennuksessa. Kokoustilat ovat ilmastoituja ja varustuksena niissä on valokuituliittymän lisäksi Wi-Fi, videotykki, fläppitaulu sekä kirjoitusvälineet. Isoimmasta Merisalista löytyy lisäksi äänentoistolaitteet.

Kokouspalvelut toiveidesi mukaan – pyydä tarjous kokoustasi varten!

Seikkailulaakso toteuttaa suunnittelee, järjestää ja toteuttaa kokouspalvelut aivan Helsingin lähellä. Muotoilemme mielellämme toiveitanne vastaavat kokouspaketit tarjoiluineen ja tiloineen.
Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous suoraan lomakkeen kautta.
Toivotamme sinut ja ryhmäsi lämpimästi tervetulleeksi kauniiseen Porvoon saaristoon!

Kokouspaketti puolipäivää

Kokoustilasta upea merinäköala Byvikenin lahdelle.

Kokoustilan varustukseen kuuluu;

 • WLAN-yhteys , nopea valokuituyhteys
 • Videotykki
 • Fläppitaulu ja muistiinpanovälineet
 • Tarjolla kahvi, tee, jäävesi ja kokoushedelmiä.

Puolipäivän kokouksessa tarjoiluina asiakkaan aikatauluun sovitettuna;

 • Lounas 
 • Aamu- tai iltapäivällä kahvit makealla ja suolaisella kahvileivällä

Hinta: 42€ henkilö

Hinnat alv 0%, ryhmän koko min. 10 henkilöä

Kokouspaketti koko päivä

Ryhmän käytössä kokoustila Seikkailulaakson päärakennuksessa.

Kokoustilasta upea merinäköala Byvikenin lahdelle.

Kokoustilan varustukseen kuuluu;

 • WLAN-yhteys , nopea valokuituyhteys
 • Videotykki
 • Fläppitaulu ja muistiinpanovälineet
 • Tarjolla kahvi, tee, jäävesi ja kokoushedelmiä.

Koko päivän kokouksessa tarjoiluina asiakkaan aikatauluun sovitettuna;

 • Tulokahvit ja suolainen kahvileipä 
 • Lounas 
 • Iltapäiväkahvit makealla kahvileivällä

Hinta: 49€ henkilö

Hinnat alv 0%, ryhmän koko min. 10 henkilöä

Ohjelmapalvelut

Valmiita aktiviteettejä löytyy runsaasti, mutta huomioimme myös toiveenne ohjelmapalveluiden räätälöimisessä. Tutustu kesä- ja talviohjelmiin ja varaa ryhmällesi sopivin ohjelmapalvelupaketti. Voit myös kysyä lisää myyntipalvelustamme – ota yhteyttä!

Ravintolapalvelut, majoitus ja kuljetukset

Ravintolastamme saa myös monipuoliset ja maukkaat tarjoilut. Seikkailulaaksolla on A-anniskeluoikeudet, joten ruokailuun ja saunomisen yhteyteen löytyy varmasti sopivat juomat.  Tarvittaessa myös yöpyminen on mahdollista mukavien majoitustilojemme ansiosta. Lisäksi voimme järjestää edestakaisen kuljetuksen paikan päälle valinnan mukaan joko maa- tai meriteitse.

Tutustu kokoustiloihin

Kokoustilojamme ovat Merisali, Merikabinetti 1 ja Merikabinetti 2, joihin pääset tutustumaan Kokoustilat-sivulla. Hieman rennompiin sekä luovempiin kokouksiin ovat omiaan rannassa sijaitsevat idylliset tilat kuten Kalastajan Venevaja sekä Metsästäjän Maja. Kokoustilojen pöytäjärjestykset löydät täältä.

kokous