Kokouspalvelut saaristossa Helsingin kupeessa

Kokous ja tapahtumakeskus Seikkailulaakso tarjoaa kattavat kokouspalvelut Helsingin lähellä, Porvoon kauniissa saaristomaisemissa. Meiltä saatte niin lyhyemmät kuin useampipäiväiset kokouspaketit. Kaikki kokoustilamme ovat viihtyisiä ja varusteltuja ja niistä löytyy  sopiva kaikille, ryhmän koon ja tarpeiden mukaan. Myös ryhmätyötiloja riittää.
Kauttamme on mahdollista tilata myös ammattitaitoiset luennoitsijat eri aihealueisiin. Ja jotta kokoustaminen ei puuduta liikaa, voimme liittää päivän oheen luontevasti esim. taukojumppaa tai pientä aktiviteettia raikkaassa ulkoilmassa. Kysy lisää!

Meille pääsee nopeasti pääkaupunkiseudulta, Helsingistä hurauttaa jopa puolessa tunnissa. Järjestämme asiakkaillemme myös edestakaisen kuljetuksen.

Kokouspaketit 

Tarjoamme kokouspaketteja puolen päivän mitaisista usemapaan päivän kokonaisuuksiin asti. Olemme myös teemoittaneet kokouspekit valmiiksi neljään eri teemaan. Tutustu teema-kokouspaketteihinin tästä.

Kokoustilat ja varustelu

Kaikki kokoustilamme sijaitsevat päärakennuksessa. Kokoustilat ovat ilmastoituja ja varustuksena niissä on valokuituliittymän lisäksi Wi-Fi, videotykki, fläppitaulu sekä kirjoitusvälineet. Isoimmasta Merisalista löytyy lisäksi äänentoistolaitteet.

Tutustu kokoustiloihin tästä.

Kokouspalvelut toiveidesi mukaan – pyydä tarjous kokoustasi varten!

Lähtökohtamme on aina asiakkaan kuuntelu ja siksi kaikki päivät voimme räätälöidä juuri teille sopivaksi jos valmiit okonaisuudet eivät täytä kaikkia tavoitteitanne ja toiveitanne. Kerro rohkeasti tpiveesi myyntipalvelullemme.
Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous suoraan lomakkeen kautta.
Toivotamme sinut ja ryhmäsi lämpimästi tervetulleeksi kauniiseen Porvoon saaristoon!

Tutustu teema-kokouspaketteihin

Olemme huomanneet että vieraillamme on aina ajatus kokouspäivien tavoitteista ja myöskin toiveita mihin teemaan palvelut sovitetaan. Olemme siksi kasanneet valmiiksi neljä teema-kokouspakettimme.

HYVINVOINTI - TIIMI - SPORTTI - ELÄMYS

Tutustu valmiisiin ja kattaviin kokouspaketteihin TÄSTÄ.

Toki tapahtumat voidaan räätälöidä toiveidenne ja tarpeidenne mukaan ja eri pakettien osioita yhdistellä jos näistä ei oikeanlaista löydy.

Perus kokouspaketti 

Ryhmän käytössä kokoustila Seikkailulaakson päärakennuksessa.

Kokoustilasta upea merinäköala Byvikenin lahdelle.

Kokoustilan varustukseen kuuluu;

  • WLAN-yhteys , nopea valokuituyhteys
  • Videotykki
  • Fläppitaulu ja muistiinpanovälineet
  • Tarjolla kahvi, tee, jäävesi ja kokoushedelmiä.

Koko päivän kokouksessa tarjoiluina asiakkaan aikatauluun sovitettuna;

  • Tulokahvit ja suolainen kahvileipä 
  • Lounas 
  • Iltapäiväkahvit makealla kahvileivällä

Kokouspakettiin voidaan lisätä virkistysohjelmaa, saunaosasto, illanviettoa ja majoitus.

Kysy tarjous tästä.

Ohjelmapalvelut

Valmiita aktiviteettejä löytyy runsaasti, mutta huomioimme myös toiveenne ohjelmapalveluiden räätälöimisessä. Tutustu kesä- ja talviohjelmiin ja varaa ryhmällesi sopivin ohjelmapalvelupaketti. Voit myös kysyä lisää myyntipalvelustamme – ota yhteyttä!

Ravintolapalvelut, majoitus ja kuljetukset

Ravintolastamme saa myös monipuoliset ja maukkaat tarjoilut. Seikkailulaaksolla on A-anniskeluoikeudet, joten ruokailuun ja saunomisen yhteyteen löytyy varmasti sopivat juomat.  Tarvittaessa myös yöpyminen on mahdollista mukavien majoitustilojemme ansiosta. Lisäksi voimme järjestää edestakaisen kuljetuksen paikan päälle valinnan mukaan joko maa- tai meriteitse.

Tutustu kokoustiloihin

Kokoustilojamme ovat Merisali, Merikabinetti 1 ja Merikabinetti 2, joihin pääset tutustumaan Kokoustilat-sivulla. Hieman rennompiin sekä luovempiin kokouksiin ovat omiaan rannassa sijaitsevat idylliset tilat kuten Kalastajan Venevaja sekä Metsästäjän Maja. Kokoustilojen pöytäjärjestykset löydät täältä.

kokous