Kokoustilat Helsingin naapurissa, Porvoon upeassa saaristossa

Monipuoliset kokouspalvelut lähellä Helsinkiä ja pääkaupunkiseutua

Oletko etsimässä kokoustilaa yrityksenne kokouspäivään tai vaikkapa virkistyspäivään? Onko toiveissasi rento kokouspaikka lähellä luontoa, jossa luovuus pääsee valloilleen, vai perinteisempi neuvottelutila inspiroivalla maisemalla?

Seikkailulaakso tarjoaa kokouspaikat ja monipuoliset kokouspalvelut toiveidesi mukaan. Olipa sijaintisi sitten Helsinki, Vantaa, Espoo tai muu Uusimaa, niin meiltä saat kokoustilat kohtuullisen välimatkan päässä!

Räätälöimme palvelumme aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Oli ryhmänne koko sitten iso tai pieni, niin meiltä löytyy sopivat tilat ja myös haluamasi palvelut tekemään tilaisuudestasi viimeistä silausta myöten onnistuneen. 

Valmis kokouspaketti tai toiveidesi mukaan räätälöity kokonaisuus

Porvoon saaristossa sijaitsevan idyllisen Seikkailulaakson kokouspaketit on räätälöity kokonaisuuksiksi, joissa on huomioitu tilojen viihtyvyys ja varustelu, erilaiset ryhmäkoot ja tietenkin myös kokoustarjoilut. Tarvittaessa voit tilata kauttamme myös innostavat ja ohjelmaanne sopivat luennoitsijat!  Ettei kokoustaminen kävisi liian puuduttavaksi, voimme yhdistää rentoja tai vauhdikkaampia aktiviteetteja luontevaksi osaksi päivän ohjelmaa. 

Kätevän sijaintimme ansiosta meille pääsee nopeasti pääkaupunkiseudulta; esimerkiksi Helsinkiin hurauttaa parhaimmillaan puolessa tunnissa. Tarpeen mukaan voimme järjestää asiakkaillemme myös edestakaisen kuljetuksen joko maitse tai meritse.

Kokoustilat ja kokouspaikat

Voit valita sopivan kokoustilan ryhmäkokonne mukaan. Suurimpaan tilaan, eli Merisaliin mahtuu kokoustamaan 200 henkilöä. Pienempiä tiloja ovat Venevaja, Metsästäjän maja, Sandels sekä Merikabinetit 1&2. Rannassa sijaitsevat Kalastajan Venevaja- ja Metsästäjän Maja -kokoustilat ovat hyviä vaihtoehtoja hieman rennomman tyyppisiin kokouksiin ja tilaisuuksiin.

Kokoustilojen varustelu

Kaikkien kokoustilojen varustukseen kuuluu valokuituyhteys, jota voi käyttää langattomasti. Kokoustiloista löytyy myös videotykki, fläppitaulu sekä muistiinpanovälineet. Kahvi, tee ja kokoushedelmät kuuluvat aina kokouspaketin hintaan.

Tule viettämään antoisa kokouspäivä Seikkailulaaksossa – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Merisali max 200 hlö

Porvoon saaristossa, Seikkailulaakson päärakennuksessa sijaitsevasta Merisalista avautuu esteetön merinäköala Byvikenin lahdelle. Merisali on erittäin toimiva kokoustila isompiinkin kokouksiin, ja sen kokousvarustukseen kuuluvat laadukkaat äänentoistolaitteet sekä tarvittaessa mikrofoni. Merisalin yhteydessä on lisäksi 120-paikkainen meriterassi, jota voi hyödyntää muun muassa kokouksen yhteydessä ryhmätyötilana ja taukopaikkana.

kokoustila merisali

Merikabinetti 1 max 20 hlö

Merikabinetti 1 on upealla merinäköalalla varustettu kokoustila, joka sijaitsee myös päärakennuksessamme. Kabinetissa on suuri yhtenäinen pöytä, jonka äärelle mahtuu istumaan 20 henkilöä.

kokous merinäköalalla

Merikabinetti 2 max 30 hlö

Merikabinetti 2:n näköala avautuu sekin näyttävästi merelle. Myös tämä kokoustila sijaitsee päärakennuksessa, ja kabinetti tarjoaa upeat puitteet jopa 30 hengen kokouksiin.

kokoustilat 30 henkilölle

Sandels max 14 hlö

Onko toiveissasi rento tila lähellä luontoa, jossa luovuus pääsee valloilleen. Eversti Sandelsin kabinetti on viihtyisä kokoustila.

luova kokoustila pienemmälle ryhmälle

TUTUSTU MYÖS VALMIISIIN TEEMA-KOKOUSPAKETTEIHIN

Ohjelma- ja ravintolapalvelut, majoitus ja kuljetukset

Meiltä löytyy sekä runsaasti valmiita aktiviteetteja että mahdollisuus räätälöidä ohjelmapalvelut toiveidenne mukaan. Ravintolamme puolestaan tarjoaa maukkaat ja monipuoliset kokoustarjoilut sekä muut tarjoilut. Seikkailulaaksolla on myös A-anniskeluoikeudet, joten ruokailun ja saunomisen yhteyteen löytyy varmasti sopiva juomavalikoima.

Mukavien majoitustilojemme ansiosta myös yöpyminen on mahdollista niin kokousten, juhlien kuin muidenkin tilaisuuksien yhteydessä. Lisäksi voimme järjestää edestakaiset kuljetukset paikan päälle – joko maa- tai meriteitse. Kysy lisää myyntipalvelustamme – ota yhteyttä!

TAPAHTUMA JUURI KUTEN HALUAT

Ota yhteyttä ja  niin suunnitellaan vaihtoehdoistamme juuri teille sopivin kokonaisuus kokoukseen. 

Kokoustilojen pöytäjärjestykset löydät täältä.

Kokouspalvelut