Kokoustilat ja kokouspalvelut upeassa Porvoon saaristossa

Sijaitsemme lähellä Helsinkiä ja pääkaupunkiseutua

Oletko etsimässä kokoustilaa yrityksenne kokouspäivään tai vaikkapa virkistyspäivään? Onko toiveissasi rento kokouspaikka lähellä luontoa, jossa luovuus pääsee valloilleen, vai perinteisempi kokoustila inspiroivalla maisemalla?

Seikkailulaakso tarjoaa kokouspaikat ja monipuoliset kokouspalvelut toiveidesi mukaan. Olipa sijaintisi sitten Helsinki, Vantaa, Espoo tai muu Uusimaa, niin meiltä saat kokoustilat kohtuullisen välimatkan päässä!

Räätälöimme palvelumme aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Oli ryhmänne koko sitten iso tai pieni, niin meiltä löytyy sopivat tilat ja myös haluamasi palvelut tekemään tilaisuudestasi viimeistä silausta myöten onnistuneen. 

Valmis kokouspaketti tai toiveidesi mukaan räätälöity kokonaisuus

Porvoon saaristossa sijaitsevan idyllisen Seikkailulaakson kokouspaketit on räätälöity kokonaisuuksiksi, joissa on huomioitu tilojen viihtyvyys ja varustelu, erilaiset ryhmäkoot ja tietenkin myös kokoustarjoilut. Tarvittaessa voit tilata kauttamme myös innostavat ja ohjelmaanne sopivat luennoitsijat!  Ettei kokoustaminen kävisi liian puuduttavaksi, voimme yhdistää rentoja tai vauhdikkaampia aktiviteetteja luontevaksi osaksi päivän ohjelmaa. 

Kätevän sijaintimme ansiosta meille pääsee nopeasti pääkaupunkiseudulta; esimerkiksi Helsinkiin hurauttaa parhaimmillaan puolessa tunnissa. Tarpeen mukaan voimme järjestää asiakkaillemme myös edestakaisen kuljetuksen joko maitse tai meritse.

Kokoustilat ja kokouspaikat

Voit valita sopivan kokoustilan ryhmäkokonne mukaan. Suurimpaan tilaan, eli Merisaliin mahtuu kokoustamaan 200 henkilöä. Pienempiä tiloja ovat Venevaja, Metsästäjän maja, Sandels sekä Merikabinetit 1&2. Rannassa sijaitsevat Kalastajan Venevaja ja Metsästäjän Maja kokoustilat ovat hyviä vaihtoehtoja hieman rennomman tyyppisiin kokouksiin ja tilaisuuksiin.

Kokoustilojen varustelu

Kaikkien kokoustilojen varustukseen kuuluu valokuituyhteys, jota voi käyttää langattomasti. Kokoustiloista löytyy myös videotykki, fläppitaulu sekä muistiinpanovälineet. Kahvi, tee ja kokoushedelmät kuuluvat aina kokouspaketin hintaan.

Tule viettämään antoisa kokouspäivä Seikkailulaaksossa!

Merisali max 200 hlö

Porvoon saaristossa, Seikkailulaakson päärakennuksessa sijaitsevasta Merisalista avautuu esteetön merinäköala Byvikenin lahdelle. Merisali on erittäin toimiva kokoustila isompiinkin kokouksiin, ja sen kokousvarustukseen kuuluvat laadukkaat äänentoistolaitteet sekä tarvittaessa mikrofoni. Merisalin yhteydessä on lisäksi 120-paikkainen meriterassi, jota voi hyödyntää muun muassa kokouksen yhteydessä ryhmätyötilana ja taukopaikkana.

kokous

Merikabinetti 1 max 20 hlö

Merikabinetti 1 on upealla merinäköalalla varustettu kokoustila, joka sijaitsee myös päärakennuksessamme. Kabinetissa on suuri yhtenäinen pöytä, jonka äärelle mahtuu istumaan 20 henkilöä.

Merikabinetti 2 max 30 hlö

Merikabinetti 2:n näköala avautuu sekin näyttävästi merelle. Myös tämä kokoustila sijaitsee päärakennuksessa, ja kabinetti tarjoaa upeat puitteet jopa 30 hengen kokouksiin.

kokous

Sandels max 14 hlö

Onko toiveissasi rento tila lähellä luontoa, jossa luovuus pääsee valloilleen. Eversti Sandelsin kabinetti on viihtyisä kokoustila.

kokous

Kokouspaketit alk. 42 € / hlö (alv 0%)

Olipa kyseessä sitten kokouspäivä, virkistyspäivä, TyHy-päivä, tunnelmalliset juhlat, illanvietto tai vauhdikkaammat ohjelmapalvelut, meiltä saat sujuvasti tarvitsemasi tilat ja palvelut! Kokoustiloistamme aukeaa kaunis näkymä merelle. Paikallisena perheyrityksenä olemme palvelleet asiakkaita jo noin 20 vuoden ajan kesät ja talvet, sen ansiosta pystymme tarjoamaan kokoustilat ja kokouspaikat palveluineen sujuvasti vankan kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja osaamisella.

Ohjelmapalvelut

Valmiita aktiviteettejä löytyy runsaasti, mutta huomioimme myös toiveenne ohjelmapalveluiden räätälöimisessä. Tutustu kesä- ja talviohjelmiin ja varaa ryhmällesi sopivin ohjelmapalvelupaketti. Voit myös kysyä lisää myyntipalvelustamme – ota yhteyttä!

Ravintolapalvelut, Majoitus ja Kuljetukset

Ravintolastamme saa myös monipuoliset ja maukkaat tarjoilut. Seikkailulaaksolla on A-anniskeluoikeudet, joten ruokailuun ja saunomisen yhteyteen löytyy varmasti sopivat juomat.  Tarvittaessa myös yöpyminen on mahdollista mukavien majoitustilojemme ansiosta. Lisäksi voimme järjestää edestakaisen kuljetuksen paikan päälle valinnan mukaan joko maa- tai meriteitse.

Sopiva kokoustila juuri teidän ryhmällenne

Ota yhteyttä ja kysy lisää kokoustiloistamme, niin etsimme vaihtoehdoistamme teille sen sopivimman, sisällytämme mukaan myös ohjelmapalvelut ja tarjoilut. Muistathan, että voit tilata meiltä myös kokouspaketin, johon kuuluvat maittavat tarjoilut päivän aikana. Porvoon saaristo on takuulla mitä parhain paikka viettää onnistunut kokous – tervetuloa!

Kokoustilojen pöytäjärjestykset löydät täältä.

Kokouspalvelut

Jaa sivu