Kokous­tilat

1-200 hengelle, lähellä Helsinkiä

Oletko etsimässä kokoustilaa yrityksenne kokouspäivään tai vaikkapa virkistyspäivään? Onko toiveissasi rento kokouspaikka lähellä luontoa, jossa luovuus pääsee valloilleen, vai perinteisempi neuvottelutila inspiroivalla maisemalla?

Seikkailulaakso tarjoaa kokouspaikat ja monipuoliset kokouspalvelut toiveidesi mukaan. Olipa sijaintisi sitten Helsinki, Vantaa, Espoo tai muu Uusimaa, niin meiltä saat kokoustilat kohtuullisen välimatkan päässä!

Räätälöimme palvelumme aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Oli ryhmänne koko sitten iso tai pieni, niin meiltä löytyy sopivat tilat ja myös haluamasi palvelut tekemään tilaisuudestasi viimeistä silausta myöten onnistuneen. 

Kokous­tilat

Voit valita sopivan kokoustilan ryhmäkokonne mukaan. Suurimpaan tilaan, eli Merisaliin mahtuu kokoustamaan 200 henkilöä. Pienempiä tiloja ovat Sandels sekä Merikabinetit 1 & 2. Käytössänne on myös ryhmätyötiloja.

Rannassa sijaitsevat Kalastajan Venevaja- ja Metsästäjän Maja kokoustilat ovat hyviä vaihtoehtoja hieman rennomman tyyppisiin kokouksiin ja tilaisuuksiin.

Kokousvarustus

  • valokuituyhteys, jota voi käyttää langattomasti
  • videotykki
  • fläppitaulu
  • muistiinpanovälineet
  • kahvi, tee ja kokoushedelmät kuuluvat aina kokouspaketin hintaan

Merisali

max 150-200 henkilöä

Päärakennuksessa sijaitsevasta Merisalista avautuu esteetön merinäköala Byvikenin lahdelle. Merisali on toimiva kokoustila isompiin kokouksiin ja sen kokousvarustukseen kuuluvat laadukkaat äänentoistolaitteet sekä mikrofoni. Merisalin yhteydessä on 120-paikkainen meriterassi, jota voi hyödyntää mm. kokouksen yhteydessä ryhmätyötilana ja taukopaikkana.

Merikabinetti 1

max 20 henkilöä

Merikabinetti 1 on upealla merinäköalalla varustettu kokoustila, joka sijaitsee myös päärakennuksessamme. Kabinetissa on suuri yhtenäinen pöytä, jonka äärelle mahtuu istumaan 20 henkilöä.

Merikabinetti 2

max 30 henkilöä

Merikabinetti 2:n näköala avautuu sekin näyttävästi merelle. Myös tämä kokoustila sijaitsee päärakennuksessa, ja kabinetti tarjoaa upeat puitteet jopa 30 hengen kokouksiin.

Sandels

max 14 henkilöä

Onko toiveissasi rento tila lähellä luontoa, jossa luovuus pääsee valloilleen. Eversti Sandelsin kabinetti on viihtyisä kokoustila.

Seikkailulaakso - Emäsalontie 152 - FI-06950 EMÄSALO

© Seikkailulaakso | web Davas