SE OLI PARHAIMPIA PÄIVIÄ

Seikkailulaakson väki varmistaa tapahtumasi onnistumisen

Perheyrityksenä toimiva Seikkailulaakso on kokous- ja tapahtumakeskus Porvoon saaristossa, vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Meillä järjestetään kokouksia, TyHy-päiviä, virkistyspäiviä, häitä, syntymäpäiviä ja muita juhlia sekä tilaisuuksia.

Tähän kaikkeen tarjoamme mahtavat puitteet, monipuoliset aktiviteet ja todellisen touhu-tiimin, joka koostuu laaja-alaisista alan ammattilaisista sekä mitä mainioimmista yhteistyökumppaneista. Takanamme on yli 15 vuoden kokemus ja reilusti tilaisuuksia, joissa olemme onnistuneet luomaan asiakkaillemme unohtumattomia kokemuksia, elämyksiä ja lämpimiä muistoja.

SELLAINEN TILAISUUS KUIN ASIAKASKIN

Meillä on tarjolla paljon erilaisia ohjelmapalveluja, tiloja ja kokouspaketteja, joista asiakkaan on helppo valita ryhmälleen parhaiten sopiva. Mutta koska kaikkia toiveita ei voi aina muotoilla valmiiseen pakettiin, räätälöimme palvelumme asiakkaidemme tarpeiden mukaisiksi. Henkilökuntamme on aina apuna, kun sinä ja ryhmäsi pohditte teille sopivan päivän toteutusta. Meillä osataan tehdä hetkistä vauhdikkaita ja hauskoja siinä missä rauhallisia ja kiireettömiäkin.

Seikkailulaakso - Emäsalontie 152 - FI-06950 EMÄSALO

© Seikkailulaakso | web Davas